5 különleges adventi koszorú
2016. november 24. írta: TealeafCrafts

5 különleges adventi koszorú

Ha unod a hagyományos koszorúkat.

Be kell vallanom, én adventi koszorúban hagyományos ízléssel rendelkezem, nekem az ideális koszorú fenyőből van, kör alakú, 4 gyertya van rajta és sok piros-arany-zöld dísz, meg néhány toboz. Ennek szellemében évek óta magam készítem a saját és a család többi részének a koszorúit is.

Amikor pár éve először megláttam egy átértelmezett "koszorút" (valójában 4 üveg volt, benne gyertyák), meghökkentem. De ahogy múltak az évek, egyre jobban megtetszettek ezek a kicsit másmilyen megközelítésű koszorúk és nem-koszorúk. Jelenlegi kedvencem csak négy poharat és négy mécsest tartalmaz - hiszen ez is gyönyörűen visszaadja a várakozás örömét.

1. Kezdjük egy olyan darabbal, ami még koszorú alakú, viszont kötött anyaggal van bevonva, ami finom melegséget áraszt.

2. Ebben az installációban koszorú már nincs, de a gyertyák még körbe vannak rendezve. A kis farönköket könnyen kialakíthatjuk egy vastagabb ág elfűrészelésével.

 

3. Itt a hangsúly már csak a gyertyákon van, a meggyújtás sorrendjét kis címkék jelzik.

4. Kihagyhatatlanul helyes ez az alternatív adventi koszorú a kis Mikulásokkal! Ha egy nagyon letisztult installációt szeretnénk, Mikulások nélkül, csak lefordított poharak tetejére mécseseket téve gyönyörű lesz az adventi előkészület.

 

5. Ez már egy teljesen átértelmezett darab, de jól mutatja, hogy üres konzervdobozokból is gyönyörűeket lehet alkotni!

+1: És íme a kedvencem, ami egyszerűen nagyszerű!

Ha tetszett a bejegyzés és máskor is szívesen olvasnál otthonszépítős, barkácsolós posztokat, ne felejtsd el megnyomni a "Követés" gombot a sarokban, illetve lájkolni Facebook-oldalunkat: https://www.facebook.com/tealeaf.crafts/

 

 

Képek forrásai:

http://www.meska.hu

http://whitegreyhome.blogspot.hu

http://szinesotletek.reblog.hu

http://www.evamagazin.hu

http://pinkdomina.hu

http://www.nlcafe.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeandcrafts.blog.hu/api/trackback/id/tr211915619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása