Így tedd fel a fényfüzéred, ha különleges hangulatra vágysz
2016. november 14. írta: TealeafCrafts

Így tedd fel a fényfüzéred, ha különleges hangulatra vágysz

A fényfüzérek már önmagukban meleg, otthonos hangulatot árasztanak. És ezt még fokozzuk.

Imádom a fényeket. Ez általánosságban is igaz, de most kifejezetten a kis lámpácskákra, mécsesekre, gyertyákra gondolok. Felőlem télen - nyáron éghetnek esténként, de be kell látnom, ilyenkor ősszel a legjobb este felkapcsolni a meleg fényű, otthonos hangulatot árasztó füzért...

A fényfüzérekkel nem lehet nagyon mellényúlni, bárhova is teszed ki, nagy valószínűséggel jól fog kinézni. Ezekkel a tippekkel azonban még különlegesebb hangulatot tudsz teremteni a hálószobádtól a kertig.

1. Vázák. A befőttesüvegbe helyezett fényfüzérekről már volt egy poszt, de természetesen a vázák legalább ilyen jó szolgálatot tesznek a hangulatteremtésben. Beletömködhetjük vagy körbetekerhetjük vele a vázát, a hatás ugyanolyan szép lesz.

2. Baldachin. Erre több változat is van, szerintem ezek a legszebbek.

3. Függöny. Majdnem mint a baldachin, csak ez ágytól függetlenül is működik.

4. Fotókkal kombinálva. Duplán otthonos: szeretteink képei és gyönyörű fények.

screen_shot_2015-11-13_at_10_13_02_am.png

5. Létra. Rusztikus hangulatot idézhetünk elő egy régi falétra feldíszítésével.

6. Faág. Ennek a változatnak ez egy nagyon mutatós példája, de természetesen rövidebb és vékonyabb ágakkal is jól mutatnak a kis fények.

+1: bicikli. Ha a ház falának támasztjuk, beragyoghatja az estét - azt nem tudom végigtekernék-e vele a falun... mondjuk legalább láthatósági problémáim nem lennének.

chrismas-lights-1.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és máskor is szívesen olvasnál otthonszépítős, barkácsolós posztokat, ne felejtsd el megnyomni a "Követés" gombot a sarokban, illetve lájkolni Facebook-oldalunkat: https://www.facebook.com/tealeaf.crafts/

A képek forrásai:

http://www.amazon.com

http://feelitcool.com

http://www.lights4fun.co.uk

http://thepalettemuse.com

hhttp://blog.urbanoutfitters.com

http://makinglemonadeblog.com

http://thevivant.com

http://blog.eleanorsnyc.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://homeandcrafts.blog.hu/api/trackback/id/tr7311916769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása